Nieuwsbrief Boekhuis De Brug – juni 2022

Vrijdagavond 1 juli om 19.30 uur:
boekpresentatie en Workshop ‘Verlangen naar thuis’ door Lize Roest.

‘Verlangen naar thuis’ is zowel voor mannen als vrouwen geschreven. Door allerlei gevoelens of omstandigheden kun je soms het vertrouwen of de vreugde in je leven kwijtraken.
In dit boek neemt het verhaal van Jozef je mee op reis om thuis te komen in jezelf. Een plek waar je jezelf mag zijn en waar je God mag vinden. Een thuis waar je geliefd bent om wie je bent, en niet om wat je presteert. Onderweg krijg je zeven sleutels aangereikt om nieuwe wegen van vreugde en vertrouwen te ontdekken. Door het schaduwkind én het zonnekind in jou te leren kennen en lief te hebben, krijg je zicht op hoe je patronen vanuit je onderbewustzijn kunt doorbreken.

De toegangsprijs is € 12,50 incl. koffie/thee/lekkers én een mooi cadeau! Geef je snel op, vol is vol.

 

Zaterdagmiddag 2 juli 2022 van 14.00 tot 15.00 uur signeert dhr. Yntze Hoekstra zijn recent verschenen boek ‘De Sprinkhaan-notaris’.

‘De Sprinkhaan-notaris’ verhaalt over de afkomst van Yntze Hoekstra, zijn jeugd en studiejaren. Over de betekenis van familiebedrijf Hoekstra Fourages, over de strijd met collega-notarissen, de dynamiek binnen de maatschappen en zijn zakelijk succes: in 40 jaar van plattelandsnotaris in Langweer tot Hoekstra & Partners, landelijk top-tien notariskantoor met zes vestigingen.
Hij spreekt vrijuit over de waarde van geloof en vriendschap, over de sport, zijn drijfveren, de tegenwerking, zijn wil om te winnen, het theater van de vastgoedveilingen en de wijze waarop hij als ondernemer opereerde in het notariaat.
Aan de hand van interviews en uniek archiefmateriaal is er een boeiend boek ontstaan over het leven en werken van deze opmerkelijke Fries.

Geschreven door Niek Donker, € 24,95

 

Hartelijke groet van het team van De Brug!

 

Boekhuis De Brug
Christelijke boeken, muziek en multimedia

Vleesmarkt 8, 8441 EW Heerenveen
Telefoon: 0513-625574

www.boekhuisdebrug.nl
www.facebook.com/boekhuisdebrug
www.instagram.com/boekhuisdebrug/